Skogsmaskiner är populära!

från

I skrivande stund är inte denna sajt formellt lanserad. Jag har presenterat den på skogsforum där skogsmaskiner diskuteras, men tydligen har det räckt för attans vad poppis denna sajt blev med en gång! Utan att den på något sätt har täckt in ens 10% av de skogsmaskiner som finns på marknaden så är det en konstant ökning i besöksstatisken.


Det kanske är så att det är ett litet extra sug att kunna titta på alla skogsmaskiner på ett och samma ställe och sedan också kunna jämför dem mot varandra. Naturligtvis hoppas jag det och vi helt enkelt se vad framtiden utvisar.

Alla tillverkare, och då menar jag verkligen alla, som jag varit i kontakt med har också ställt sig positiv till sajten. Varför är inte fler skogsmaskiner med redan nu då? Haken tror jag ligger i att det är svårt att avsätta den tid som faktiskt behövs för att fylla i de mallar innan produkterna kan visas på skogsmaskinerna.se.

Det är givetvis något jag själv i den mån som det önskas, ställer upp med och hjälper till, hör bara av er isåfall.

Vad är då viktigt när en mall fylls i?
Det är flera saker och jag tänkte lista några här:

  • Brödtexten bör inte kopieras rakt av från text som redan finns på nätet. Sökmotorerna gillar inte detta och de har till och med ett ord för det, ”Duplicate Content”.
  • Specifikationer som av någon anledning inte kan fyllas i får inte lämnas tomma, skriv då hellre ”Ingen uppgift” eller ”Kommer uppdateras”.
  • Naturligtvis måste mallarna ses över så text, bilder och specar är riktiga, fel här upptäcks snabbt och det är synd om det är rent slarvfel.
  • Produktbilder på skogsmaskiner bör ha en högre upplösning än 1440px i bredd, detta för att de ska kunna visas så bra som möjligt.
Rating: 4.0. From 1 vote.
Please wait...